Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Oh ... ada parasit tinggal dengan Naufal

Akhir januari baru-baru ni, di uji Allah dengan masalah kesihatan Naufal..
Naufal berubah sikap 

1) mudah marah
2) tak selera nak makan
3)badannya panas 
4) berat badan susut 

risaukan suhu badannya naik mendadak, terus menerus "sponging"-basahkan badannya dengan air , moga-moga suhu badannya turun.

tapi jam 3 pagi, rasa tak sedap hati, panas sgt badan dia(rasanya ini kali ketiga naufal ke ER... anak lelaki ini suka ke ER
sampai aje di sana.... dia merengek nak dengan baba, so mama tinggal kat luar, perhatikan kakak insyirah yang sedang  dzzzzzzzzzzzz. dalam kereta.


sedang menunggu nurse
gagah naufal memluk baba..



 kakak lena dalam kereta..
langsung tak sedarkan diri 
mimpi indah kot...........



masa nurse nak check suhu.. terus meraung-raung
anak lelaki ini, memang "bermusuh dgn doktor dan misi"
nak timbang berat pun nangis..
sabar jelah...
itulah dia Naufal...
dimasukkan ubat melalui punggungnya, dengan harapan suhu menurun
tapi  tak turun-turun..
pelik !!!


rupanya ada (piirah)
atau dalam BI dipanggil Tick 
melekat di telinga

alamakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk... cuba guna penyepit nak buang, tpi tak boleh 

akhir sekali , kami beli ear drop di klinik Sahari 
RM 15 sebotol
arahannya : just titik ke dalam telinga.. 
tapi naufal di tepi.. so titik secara kerap
akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................


parasit ini luruh dengan sendirinya
dah mengeras dan besar


mamanya apa lagi
pecahkan... huuuuuuuuuu
darah pekat..

petang tu, naufal dah blh main2 dah..
suhu badan kembali normal

oh... penangan pirah 
psssssssssssss... tak jumpa bahasa standardnya apa.
tapi orang2 tua panggil pirah..
biasa ada pada badan lembu 
tapi yang ni, nak kata 
duk dekat dgn lembu
takdelah pulak..
rasanya di bawa angin......



No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel