Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Pisah Susu (Part 2)

sambungan part 2 dari entry terdahulu

last cerita hari tu, saya sapu vitamin C shaklee tapi misi gagal juga disebabkan kealpaan saya dan hari berikutnya saya cuba tumbuk Alfafa , tapi dia terus menyusu tanpa rasa apa-apa... huhu.. rupanya alfafa tiada kesan juga

Saya bagitau mak, mertua cadangkan bawang putih dan nissay(gula melaka bagi orang luar kelate), tapi mak mencegahnya ,katanya takut side effect pada nipple ibu2... he he faham2lah bawang putih kan panas...

so saya pasrah seketika.......... saya rasa saya mesti cuba buat kaedah yang disarankan oleh mertua saya, sebab katanya semua anak2 dia (mungkin termasuk suami saya) berjaya dengan kaedah tersebut...

so misi saya saya dapatkan nissay dan bawang putih.. opss semuanya dah ada di dapur , so saya cuba ambil sedikit bawang putih, (tak perlu banyak ya, sebab baunya amat2 busuk dan membusukkan) ditumbuk dengan nissay (sikit je-sebesar ibu jari) then sapu di keliling aerola...

alhamdulillah misi berjaya, saat Naufal nak menyusu, saya berdoa da bertawakkal agar misi kali ini berjaya..
bila dia mencuba -akhirnya di tak nak , katanya pedas dan busuk (panas tak seberapa tetapi bau bawang putih tu amat2 busuk, )saya sendiri tak tahan baunya...  tetapi terpaksa hadapi supaya misi berjaya....

alhamdulillah.. alhamdulillah.........alhamdulillah.......... akhirnya Naufal sudah tidak mahu menyusu, bila saya ajak dia menyusu, dengan sendirinya dia menolak..

syukur  Ya Allah... maybe ibu2 boleh cuba,

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel