Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Hasil Kerja tangan zaman dulu: (zaman SPM)

Assalamualaikum... 

balik ke rumah mak hujung minggu lepas, terpandang pada bantal kecil yang cute dan teta cantik walaupun dah lama, dalam tahun 1998 memori zaman persekolahan tatkala sedang giat dan gigih berusaha dalam perjuangan membaca dan mentelaah ilmu untuk peperiksaan SPM tika itu, masih lagi sempat hadiahkan diri sendiri dengan kata-kata semangat di atas bantal hiasan, menggunakan perca kain lebihan kain jahitan mak tika itu, dan bunga crosstich yang tak siap-siap, asalnya bunga ros banyak tangkai tapi , biasalah sibuk dengan pelajaran :) so berhenti tengah jalan. tapi dapat idea untuk buat banta dengan tulisan motivasi di bawah... kreatif juga , banyak juga buat cross tich tika tu, tapi sekarang.....


cantik tak?  ;)

selain daripada crosstich, kait mengait juga termasuk dalam projek tika itu, tapi yang ni masa tengah tunggu result nak masuk KPLI tahun 2005 rasanya, buat comeback lah kononnya... tapi siap lah sehelai alas meja yang kecil 
 

alas meja ni sekarang, mak letak kat atas TV, 
rasa macam nak start semula hobi ni, tapi ada masa ke? benang ada banyak, tahun lepas buat headband, tak siap-siap lagi... he he he 

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel