Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

CUTI-CUTI KB : TTA, BOwling & Water Splash

assalamualaikum, lamanya tidak bersiaran di blog.. malam ni nak kemas kini aktiviti mamahusna dan anak-anak serta adik2 semalam. memenuhi cuti sekolah yang dah nak habis ni... ambil kesempata ditengah minggu sebab awal-awal cuuti hari tu, sibuk dengan tempahan cake dan cupcake, dan esok pun ada kek red velvet yang nak di bakar tempahan dari customer dari Machang. oh ya planing awalnya ke Taman Tengku Anis(TTA) * ada cerita disebalik perjalanan ke TTA, walaupun kami duk di Kelantan, tapi inilah kali pertama kami ke TTA , selama ini saya ingatkan bersebelahan Taman Orkid Pengkalan Chepa, rupanya TTA ni kat Tanjung Mas mujur ada kak siti radiah yang tolong tunjukkan jalan.. jumpa dia kat Petronas Padang Tembak.. ha ha ha... lucu juga mengenang kan .... sampai kat sana buka bekal yang dibeli di PKT, anak2 dan adik2 pula sibuk bermain , rancangnya budak-budak tu nak mandi, tapi rupanya water park dia dibuka pada jam 4 ptg pada hari bekerja. hari minggu pada awal pagi. kecewa insyirah dan adik naufal dan adik2 ku... tapi kami rancang ke water splash bersebelahan SUK. RM 34 melayang untuk masuk ke sana. 

sebelum ke Water splash, kami ke Billion, bermain bowling... seronoknya beriadah :) 

oklah, jom tengok gambar-gambar yang sempat di ambil dgn menggunakan handset ku yang biasa-biasa itu.. 


adik just main-main kat kolam yang cetek.. mama jadi bodyguard adik

intai2 kakak insyirah.. haii..... takde.. 





oklah... semua happy dan puas hati.. lain kali boleh ke sana lagi :)

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel