Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Mamahusnashoppe 1st giveaway


PELUANG MEMENANGI 1 SET CHEEZY MAGIK

Syarat penyertaan : 

1) LIKE PAGE mamahusnashoppe :http://www.facebook.com/Mamahusnashoppe 

2)Share & like gambar pada wallpost anda.

3)Tinggalkan komen mengatakan anda sudah like & share gambar ini

4) Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah di adili oleh 2 pengadil yang sungguh adil ;)

5) Penyertaan giveaway akan ditutup setelah mencukupi 100 like+ komen/share..
marilah sama-sama memeriahka giveaway ini & menangi set combo yang sungguh magik ini.

Hasil Kerja tangan zaman dulu: (zaman SPM)

Assalamualaikum... 

balik ke rumah mak hujung minggu lepas, terpandang pada bantal kecil yang cute dan teta cantik walaupun dah lama, dalam tahun 1998 memori zaman persekolahan tatkala sedang giat dan gigih berusaha dalam perjuangan membaca dan mentelaah ilmu untuk peperiksaan SPM tika itu, masih lagi sempat hadiahkan diri sendiri dengan kata-kata semangat di atas bantal hiasan, menggunakan perca kain lebihan kain jahitan mak tika itu, dan bunga crosstich yang tak siap-siap, asalnya bunga ros banyak tangkai tapi , biasalah sibuk dengan pelajaran :) so berhenti tengah jalan. tapi dapat idea untuk buat banta dengan tulisan motivasi di bawah... kreatif juga , banyak juga buat cross tich tika tu, tapi sekarang.....


cantik tak?  ;)

selain daripada crosstich, kait mengait juga termasuk dalam projek tika itu, tapi yang ni masa tengah tunggu result nak masuk KPLI tahun 2005 rasanya, buat comeback lah kononnya... tapi siap lah sehelai alas meja yang kecil 
 

alas meja ni sekarang, mak letak kat atas TV, 
rasa macam nak start semula hobi ni, tapi ada masa ke? benang ada banyak, tahun lepas buat headband, tak siap-siap lagi... he he he 

CUTI-CUTI KB : TTA, BOwling & Water Splash

assalamualaikum, lamanya tidak bersiaran di blog.. malam ni nak kemas kini aktiviti mamahusna dan anak-anak serta adik2 semalam. memenuhi cuti sekolah yang dah nak habis ni... ambil kesempata ditengah minggu sebab awal-awal cuuti hari tu, sibuk dengan tempahan cake dan cupcake, dan esok pun ada kek red velvet yang nak di bakar tempahan dari customer dari Machang. oh ya planing awalnya ke Taman Tengku Anis(TTA) * ada cerita disebalik perjalanan ke TTA, walaupun kami duk di Kelantan, tapi inilah kali pertama kami ke TTA , selama ini saya ingatkan bersebelahan Taman Orkid Pengkalan Chepa, rupanya TTA ni kat Tanjung Mas mujur ada kak siti radiah yang tolong tunjukkan jalan.. jumpa dia kat Petronas Padang Tembak.. ha ha ha... lucu juga mengenang kan .... sampai kat sana buka bekal yang dibeli di PKT, anak2 dan adik2 pula sibuk bermain , rancangnya budak-budak tu nak mandi, tapi rupanya water park dia dibuka pada jam 4 ptg pada hari bekerja. hari minggu pada awal pagi. kecewa insyirah dan adik naufal dan adik2 ku... tapi kami rancang ke water splash bersebelahan SUK. RM 34 melayang untuk masuk ke sana. 

sebelum ke Water splash, kami ke Billion, bermain bowling... seronoknya beriadah :) 

oklah, jom tengok gambar-gambar yang sempat di ambil dgn menggunakan handset ku yang biasa-biasa itu.. 


adik just main-main kat kolam yang cetek.. mama jadi bodyguard adik

intai2 kakak insyirah.. haii..... takde.. 





oklah... semua happy dan puas hati.. lain kali boleh ke sana lagi :)

Rentas Desa & Sukaneka 2012 + Majlis Penutup Bulan Disiplin

assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Hari ini SKSE melakarkan sejarahnya kembali dengan pelbagai program yang berterusan dan tiada hentinya... 
Program merentas desa bagi murid tahun 3 - 6 manakala murid tahun 1 dan 2 terlibat dengan aktiviti sukaneka , keseronokan jelas tergambar di wajah setiap mereka sama ada yang menyertai 
atau tidak.. masing2 teruja untuk menang... guru-guru pun tak ketinggalan memberi semangat kepada anak-anak didik masing-masing, sorakan yang bergema untuk aktiviti sukaneka bagi murid tahun 1 & 2 menyemarakkan lagi suasana... terdengar sorakan untuk pasukan masing-masing... hijau, biru, merah dan kuning.. 

menunggu pelepasa untuk acara bawa bola dengan gelung bagi murid tahun 2 lelaki


pelbagai aksi dan telatah yang mencuit hati dapat dilihat di kalangan murid


yang ni pula kategori untuk perempuan.


get ready ... sape cepat/sape tangkas dia dapat banyak... yang ni rebut gula-gula untuk murid pra sekolah..


seronokkan???? macam-macam telatah ada, ada yang kaku ada yang cepat , masing2 pentingkan diri untuk merebut , 


Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel