Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Kakak tak nak pergi sekolah..

Assalamualaikum

Seminggu telah berlalu, Insyirah masih lagi tidak ke tadikanya.tak tahu macamana mama nak pujuk kakak untuk ke sekolah, kuasa pujukan mama nampaknya tidak begitu power... mama takut nanti emosi mengatasi segalanya setelah usaha diplomasi mama dan baba yang rasanya makin kendur.. minggu ini mama dan baba cuba pujuk dan pujuk,, tapi next week , kenapa kakak tak nak ke pergi? bila mama bertanya kan soalan ni, kakak tak jawab... yang keluar dari mulut kecil kakak adalah " nak gi sekolah mama"
bagaimana mungkin untuk mama bawa kakak ke sekolah mama? buntu mama memikirkannya...
adakah suasana serta persekitarannya tidak menarik minat kakak?
hopefully, nextweek kakak pergi ya...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel