Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Kakak Insyirah berdialog tentang gigi

tengah ralit tengok masterchef tadi, ada iklan tentang ubat gigi & perempuan tersenyum menunjukkan giginya yang putih bersinar rasanya, maka kakak pun mula bertanya :

kakak : mama.... puti gigi dia kan mama ?
mama : ya .......... gigi kakak?
kakak : gigi kakak putih kae (kan) mama... gigi bawah kakak putih... gigi atas kakak tak comel ... burukkan ?
mama : ya... tapi nanti kakak dapat gigi baru , kakak kena jaga betul2 ya... kena berus sokmo...
kakak. : okkkkkkkkkkk...
kakak & adik kat diapers room kat TESCO KB baru-baru ni..


macam-macam anak mama ni, adik naufal , lepas sudah makan mee, mama nak cuci gigi dia... ya Allah... langsung tak nak buka mulut, diketapnya bibir mulut... dah karang dah giginya... huhuhu...
yang best, bila tanya, adik dah kenyang ? jawabnya : erkkkkkkk... (gaya sendawa & tunjuk perut ) tanda kenyang.......... heiiiiiiiiiiiii.... geramnya mama. keletah anak2 amat menghiburkan, tatkala berfe'el... kena sabar...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel