Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

My journey of being bisnesswomen~ part 1

Assalamualaikum dan Salam Ukhuwwah..

macam best je bunyi tajuk kat atas tu... ahakss.. insya Allah di akhir tahun 2011 ni, rasanya saya ingin mencoretkan suka duka perjalanan selama beberapa tahun dalam bisnes online... sebagai satu bentuk penulisan untuk ingatan sendiri, dan juga harapanya menjadi panduan untuk mereka yang ingin berbisnes secara alam maya. dalam coretan ini, akan dikisahkan tentang ;

1. permulaan bagaimana saya terjebak dalam bisnes online
2. Apa perancangan dan juga matlamat berbisnes
3.Suka Duka bisnes Online
4. APa yang perlu di buat dan bentuk kesalahan dlm berbisnes.

rasanya itu je kot nak coretkan, sebagai panduan masa hadapan supaya lebih bersemangat dan lebih teratur mengatur perancangan dan juga bisnes yang ada sekarang.. dan juga nak kongsi rahsia , bagaimana nak berbisnes tanpa menggunakan modal yang besar atau tanpa modal.. nak tak ?

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel