Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Raya Aidilfitri 2011 ( edisi 2) & Majlis Kahwin Adik








Tiada kata panjang berjela mahu dicoretkan , cukuplah sekadar gambar bercerita,
sekitar hari persandingan (berarak) ida dan pesa , majlis sambut menantu dan gelagat kami anak beranak.
WELCOME TO OUR FAMILY TO PESA...

Raya Aidilfitri 2011 ( edisi 1)

Assalamualaikum dan Salam Syawal.

bagaimana raya kawan-kawan semua? alhamdulillah kami sekeluarga dapat menyambutnya dengan penuh kegembiraan dan lancar sebagaimana yang dirancang.
oh ya tahun ni sambutan aidilfitri kami sekeluarga di rumah kg tengah dimana tempat baba dilahir dan dibesarkan.. rumah mertua ku. :p , alhamdulillah sistem giliran yang telah kami buat bermula 4 tahun yang lalu telah memudahkan segala urusan kami semua, tiada gaduh-gaduh atau masam2 muka... kalau baba kena baca khutbah hari raya di surau kampungnya tatkala aidilfitri dan giliran tika itu di rumah mak ku... maka dia akan bertolak bersendirian ke sana dan pulang sejurus habis solat sunat aidilfitri...
oh... tahun ni kami tak sempat nak bergambar bersama-sama , berempat sekeluarga... entahlah kenapa... ohh!! baru ku teringat, pagi tersebut... bateri kamera digital dah habis tenaganya... huhu.. so layan jelah gambar2 yang di snap selepas baterinya kami beli di Seven E dalam jam 11 pagi di hari raya..
mujur juga ada seven E :)

HARI RAYA PERTAMA ( 30HB 8 2011)
LOKASI : KG TENGAH
di rumah Cik (gelaran utk atuk tiri suamiku ) itu ayah mertuaku dan ibu mertuaku...

anak2 sedara dan mamanya disebelah... aidil si abang dan adam si adik (macam nama karekter dalam drama Nur Kasih pula )

yang ni my naufal... dah tukar baju dah... dah kat umah mak kat machang, sebelum magrib kami bertolak balik ke machang... penatnya anak mama... tidur pun sempat lg berfikir.. agaknya fikir brp banyak dpt collect duit raya ke ni ?

HARI RAYA KEDUA ( 31HB 8 2011)
LOKASI : GRAND BOXS VILLAGE

raya kedua kami , dalam kul 10pg ke rumah bapa saudaraku Cik di(berbaju belang merah tu )

dimana mamahusna? disamping mak2 saudara dan adik2

kakak termenung panjang di beranda

ini pula my sepupu aka anak cikdi.. sebaya dgn naufal... namanya dalila batrisya..

oklah... cukuplah dulu utk edisi 1 kali ini..
mamahusna melaporkan utk semua... tunggu edisi kedua akan menyusul

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel