Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Happy 4th anniversary (8.6.2011) dan selamat hari lahir naufal (7.6.2011)

Assalamualaikum semua? apa khabar? bagaimana cuti sekolah kalian? penuh dengan aktiviti ? keluarga mamahusna hanya menghabiskan masa di rumah sahaja... oh ya sepatutnya ada entry tentang aktiviti bakar ayam dgn family tapi belum upload lagi... so beri keutamaan pada  hari yang bersejarah hari ini..

Kami bersyukur pada MU ya Allah, sedar tak sedar telah empat tahun bahtera keluarga kami belayar di atas lautan kehidupan ini, pelbagai badai dan ombak kami harungi, pelbagai ujian kami hadapi, baik ujian kecil, dan ujian besar dalam kehidupan.. alhamdulillah kami tetap utuh bersama...:)

Tiada apa yang nak dikatakan, nak diucapkan hanya doa agar bahtera kami ini kekal hinggan ke syurga nan abadi... .. bersama baba tersayang, dengan anakanda insyirah dan naufal.. penyeri dalam keluarga, semoga usrah/keluarga kami dalam lingkungan RAHMAT, MAWADDAH DAN SAKINAH ... SERTA DALAM REDHA ALLAH TAALA.........

semalam hari lahir anakanda naufal yang pertama... selamat ulangtahun adik!! mama, baba dan kakak doakan adik sihat, diberi umur yg panjang, dimurahkan rezeki, dan penting sebagai anakSOLEH... kebanggaan mama dan baba.

sebenarnya kami dah celebrate ulangtahun kami ni awal 4 hari, mulanya baba planning nak ke Kajang pada 8hb, itu yang celebrate awal tu.. sambut hari membakar ayam... ada kisahnya nanti.... celebrate untuk ulangtahun kami, pak sedara kami, dan mak dan ayah.. 3 dalam 1... macam iklan syampu pula...

oh ....... layan pic kek yang ku siapkan sempena makan2 hari tu,
2 tier kek, atasnya kek coklat strawberry dan bawahnya kek blueberry



layannz.......
sukanya semua family suka dan puji sedap... menaikan semangat ku dalam dunia baking ini !!!

oh ya... nak buat giveaway sempena anniversary ni... banner dah siap dah... tunggu entry tersebut ya...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel