Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Bersawangnya...

assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

emmm... lamanya tak mengemas rumah ku ini... rupanya penuh sawang dalam ni... huhu... lagi2 kalau tengok kat shoutmix... banyaknya sawang @ iklan yang entah ape2 yang datang... geram juga rasa di hati... belum buat operasi lagi... maklumlah tuan rumah sedikit sibuk dalam beberap minggu ini... bertapa menyiapkan kerja2 yang tidak ada kesudahanya... ahh...apa sebab ya tidak mengupdate rumah? nak tahu? oklah .. antaranya :
  1. penyakit M...... inilah punca utama... huhuhu
  2. masa yang terhad... rupanya ada 2 hero dan heroin di sisi tidak memungkinkan diri ini utk ber online dgn lebih kerap dan mengadap laptop seperti sebelum ini... nah... lihatlah blog ku yang bersawang ini... begitu juga dgn websiteku...
  3. charger laptop rosak ... so terpaksa online pakai yang baba je... namun byk function laptopnya taklen nak guna... just online tgk webshop aje.. and ber facebook :)
  4. baking... baking.. baking.... em... ada projek baru... nantikan... :)
  5. menyiapkan e-pelaporan... khamis ni due date...  lalalala...
oklah dulu,., nak siapkan e-pelaporan dulu... selamat semua ya...
oh.. banyak sebenarnya nak kongsikan

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel