Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Insyirah and KFC

dah 2@ 3 hari dah kakak insyirah sebut nak makan KFC, asal lalu guchil, nampak je KFC,  minta mama atau baba belikan... so... bgtau kakak : tunggu hujung bulan ya, nanti mama dapat gaji baru blh beli :),
tak pun ayat memujuk mama pada insyirah, kakak ada duit tak nak beli KFC? kalau takde duit, macamana mama dan baba nak belikan? kakak kena simpan duit dulu ya..
bila cakap macam tu... terus kakak tak minta.. alhamdulillah bagus anak mama ni..
tapi demi memenuhi dan menghiburkan hati anak, sekali beberapa kala, hari khamis hari tu, baba msg tanya nak makan apa? so tanya kakak, nak KFC.. emmmmmmmm... oklah hari ni kita tunaikan permintaan kakak..
beli set hidangan biasa aje.. sekadar memenuhi permintaan anakanda

hai....... lama lagi ke nak makan ni? ish.. tak tahan ni !!!


eh... happy dah? emm mama minta kakak bacakan doa makan.
alhamdulillah anak mama dah blh harap dah .. bacaan doa makan sudah dalam ingatannya..
ok.. model dah ajak makan tu..

ok... enjoy eating kakak !!!

eh........... eh........... cop!!! adik naufal mana? adik naufal masa ni dah zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel