Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

DI BUKIT BAKAR


Alhamdulillah tadi telah melaksanakan tugasan sebagai pentazkirah untuk murid-murid perempuan tahun 6 SKSE sempena Kem Motivasi Tahun 6 yang bertempat di Hutan Lipur Bukit Bakar, Machang..
sementera murid2 lelaki ke masjid untuk solat jumaat .
tajuk yang dibawa tentang syurga dan neraka, dalam pada mendambakan syurga, disentuh juga tentang kewajipan sebagai seorang muslimah, kepentingan menutup aurat dan juga bahang api neraka yang panas...

dalam pada tu juga, aku mengajak adik2 ku utk berkelah di bukit bakar, sambil2 jaga naufal dan insyirah tatkala kakaknya memberi tazkirah... alhamdulillah planning menjadi..

ok enjoy pic yang sempat di snap selama berada di sana.. nanti ada sambungan lagi,. takleh nak upload pic, tenet slow bangat......

insyirah, ucu na dan farah anak kakti (teman sej-QAF ku )


hari ni mereka betul2 berkawan, selama ni,jumpa.. jeling2 je


sedang memberi tazkirah... back up oleh kakti, naufal nak susu kena stop , mujur kakti ada utk sambung,,,
tazkirah paling santai ....... :)

duta sedang mempromote keindahan BB

yaaaaaaaaaaaaa........ berenang jangan tak berenang

eh ...... turn left turn right ?




ok...... nanti kita sambung

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel