Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Cube Ice utk stok puree

jenuh mencari dari satu kedai ke kedai area kuala krai , tujuannya mencari ice cube  tray utk digunakan membekukan my homemade puree utk baby naufal...
akhirnya pencarian berakhir , bila singgah di econjaya, ada macam2 jenis ice cube tray, tapi itu semua tidak memenuhi kriteria,, memang corak dan design nya cantik2 dan lawa, tapi bagiku ia tak sesuai utk letakkan puree, sebab terlalu kecil..... but i don't any choice, terpaksa beli juga.. so akhirnya ku telah decide beli bekas sebagaimana di atas.... kecil and nice aje... tapi setiap kali menyediakan  bubur untuk naufal, mesti masukkan 2 cube puree..
oklah daripada takde langsung...
sekarang, jumpa satu bekas cute2 aje.. lagi senang nak freezekan untuk satu kali penggunaan.. nanti nak snapkan gambar,, menggunakan bekas yg terbaru ni lebih baik dan best :)

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel