Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

telingaku sakit

assalamualaikum dan salam sejahtera.

lama bersarang blog ini... empunya diri ditimpa ujian sakit daripadanya. tahun ini berturut2 sakitnya... kali ini sakit telinga pula... asalnya telinga selalu gatal2, so selalu lah menggunakan cotton bud utk menghilangkan kegatalan... yang akhirnya menyebabkan jangkitan kuman, seminggu telinga ini sakit.. bersabar dan terus bersabar.. musibah ini, moga2 terhapus dosa-dosa kecilku... ameeen ya allah..

bila ditimpa musibah,, ada 2 keadaan akan berlaku ke atas kita, sama ada kita semakin dekat kepada pencipta atau semakin jauh daripadanya..
sekiranya kita redha dengan ujian dan musibah yang berlaku kepada kita, dan kita sentiasa sabar serta sentiasa berzikir kepadaNya, bila ditimpa musibah, ucapkanlah innalillahi wa inna ilaihi raaji'un.... kerana semuanya datang daripada Allah dan tentunya kembali kepadaNya jua... dalam kesulitan tersebut, disitulah terujinya kesabaran kita.

bersabarlah dan perbanyakkan berdoa kepadaNya, moga dengan segala mehnah , ujian kita meningkatkan keimanan kita kepadanya..

berbalik kisah telinga tadi...  datang sakitnya dalam sekelip mata, sakit petang khamis selepas menghantar cupcake tempahan kawan ke machang, so petang tu tak sempat nak ke klinik.. terpaksa bertahan sehingga pagi jumaat.. alhamdulillah ada juga klinik yang buka... doktor  cakap bengkak dan bernanah teruk dah... memang sakit dan bengang yang amat... sakit dan pedihnya tak tertanggung.. masya Allah... bersabarlah wahai diri... 2 kali sambung ambil antibiotik ... dan alhamdulillah hari ni rasa ok sikit.. tapi still ada gatal2 lagi..

so kawan2 .. pesanan saya, kalau ada gatal2 telinga, terus jumpa doktor ye.. jangan pandai2 sendiri, akibatnya merana diri,,,dan bersabar ya

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel