Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Langkah Pertama Naufal

petang sabtu semalam, tinggal berdua bersama naufal di rumah mak kat TB. Baba dan insyirah seperti kelaziman ke kelas fardu Ain di bawah kendalian baba di kampung sebelah.
so menggunakan sepenuhnya masa-masa terakhir bercuti dengan naufal.. main hide and seek, main pink panther, suapkan naufal makanannya.. and lepaskan naufal bermain2 , merangkak , bangun jatuh sendiri, alhamdulillah petang semalam naufal dah melangkah sendiri 2 langkah kecilnya... emmmmmmmmmm ... sukanya mama....... satu ciuman penghargaan diberi pada naufal.. ;) penghargaan untuk dirinya... ahakssssss.. mamanya agak mesti dia faham lah.. anak mama kan...

hari ni, tok mek dia bagitau, dah melangkah 4 langkah... wow!!!! agak2 berapa lama ya masa utk naufal betul2 lh dapat kaki? emmmmmmmmm.. lagi satu kalau naufal dah dapat kaki... macamana mama and baba nak control pergerakan si kecil ni?

emmmmmmmmmmmm... semuanya kena get ready...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel