Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Kakak, Naufal, Kereta Kecil, Crochet Hat

Assalamualaikum dan salam petang sabtu..
wanna share koleksi gambar terbaru kakak dan adik naufal yang semakin aktif dan berselera makan. Alhamdulillah, setelah bertapa selama sebulan, akhirnya my keras tangan crochet hat utk kakak insyirah siap jua akhirnya :) puashati mama blh siapkan hat ni utk kakak. Patern di ambil daripada kopiah adik, rasanya badrul masa dia belajar diPASTi dulu, skrg badrul dah ting satu, lama tu mak simpan, so guna patern tu and tambah crochet flower utk menampakkan girlish sikit.. lau idak nampak kopiah jelah.. color pula guna benang purple and pink. ok tak? mak bagi cadangan supaya tambah ropol.. supaya lebih nampak cute.. insya Allah akan dipertimbangkan.... *sebenarnya mama dia tak sabar nak pakaikan pada anaknya ::::)
kat bawah pic terbaru, ambil tika dalam perjalanan balik umah mak di machang pagi tadi..
ok tak my hasil keras tangan? sebenarnya saya ni adalah asas2 ber'crochet' , belajar masa form 5 dulu dgn mak.. adalag siapkan alas meja dolu2.. :)
kakak mengantuk sebenarnya tuuuuuuuu....

tgklah anak dara posing.. tanpa disuruh2..

haaaaaaaaa..ni adik naufal sdg mencuba kereta kakak.. eh.. dah cecah lantai rupanya kaki. so naufal try tolak keta dgn kaki dia.. eh.. geraklah mama, baba. ( di bawah pemerhatian mama dan baba ya) soooo apalagi.. di bawanya kereta dgn penuh excited,, siap lambai2 tangan kat kakak lagitu... huuuuuuuu gumbiranya rasa hati dpt bawa kereta..(selama ni telan air liur je tgk kakak dan ayahsu willy dgn keta ni )


Haaaaa.. tgk lah tu.. excited dok tekan hon kat tgh stereng.. asal je tgk keta ni.. terus nak naik..

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel