Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Update

Salam semua.. apa khabar? Alhamdulillah kami di teratak damaiimpiana sihat2 semuanya. Lama menyepi bukan bermakna tidak aktif, cuma tiada kesempatan nak update blog. Rupanya ada 2 kanak2 kecil di rumah , menyebabkan mamanya amat2 sibuk dan tiada masa nak berceloteh..
Sekecil naufal amat2 lah suka berada di bawah ketiak mamanya, itu sebab takleh nak online..
selain tu bz dengan aktiviti sekolah..
oh ya Naufal dah laju dah merangkak dan boleh bangun berdiri dgn beraninya tak nak memegang apa2 tika berdiri, rungsing mama dan baba..  rupanya jauh beza membesarkan anak lelaki dan perempuan.. anak lelaki ni begitu lasak.. Naufal memang lasak dan cergas, kadang2 mamanya surender.. ha ha ha.........

ok no idea..

oh ya 11.1. 2011 my hubby besday.. so me buatkan red Velvet Cupcake to him........ hadiah? Rahsia :)

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel