Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

My Wishlist

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua..

Semoga hari ini (sayyidul Ayyam) memberikan kita semua keberkatan dan juga kemurahan rezeki daripada Allah swt. Insya Allah.
Hari ni saje je sebenarnya, nak share wishlist yang boleh dikatakan pentinglah untuk me.

Yang pertama

Deep Freezer
Amat2 diperlukan utk menyimpan stok susu Naufal.. Memandangkan kat rumah sekarang ni, ada peti kecil je yang satu pintu, so.. tak brp sesuai utk dijadikan peti penyimpanan susu Naufal.  Ya Allah Murahkan rezeki ku... target bulan  disember ni mesti dah ada dlm rumah.. eh eh... kena p beli dah ni... budget oh budget.... smlm p survey ada yang kecil dlm RM 500 ++ ... emmmmmmm...

Yang kedua .. ni haaaaaaaaa... senang nak buat cupcake.. he he .. Insya Allah by next year .. ameen..

Yang ketiga :
Ini dia.......... huhuhu..

ke ada yang nak bg free semua item kat atas? mana tau ada orang nak taja...  :)

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel