Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Logo Halal dan Insyirah

Selalu kalau balik dari mana2 .. nak masuk simpang ke kawasan perumahan kami, ada kedai runcit, and kedai tu memang jadi pillihan baba untuk belikan roti gardenia dan susu kotak marigold pada Insyirah.sama ada utk bekal dalam perjalanan atau utk bekal balik rumah. sebelum ni dia kecil lagi sooooo.. ikut aje apa yg mama and baba belikan.. tapi sekarang dah pandai demand.. selalu bila nak masuk simpang tu mesti " nak air kotak lembu* sebb kat kotak marigold ada pic lembu..  image ada kat bawah
kredit tu mr google *cik liyana.com saya pinjam pic ya

haaaaaaa... air kotak yg jadi kegemaran kakak
tapi.. bukan aje air kotak.. mesti ada gula2 atau jajan yang dibeli bersama...
so mama risaulah ada tanda halal tak..
mama membebel sorang " hish baba beli ni ada tanda halal tak????? " time ni baba takde lam keta lagi
so ada lah yg tolong jawab...... ni mama tanda halal.. ada belake dio.. (ada dibelakang plastik..) isk.. mama confius... tau pula si insyirah ni.. rasanya mama tak bg tutorial lagi..
so nak uji betul tak dia tahu......." mana kakak tanda halal? ni mama

ditunjuknya tanda halal JAKIM..
alhamdulillah.. kenal juga anak mama, then mama pun pesan kat kakak.. nanti kalau kakak nak beli coklat ke atau apa 2 , kakak tgk tanda halal dulu ya...
ok mama....... masa yang sama dia tunjuk tanda halal yang ada pada makanan yang dibelinya.

Lega hati mama dan baba..

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel