Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Jumpa Kawan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni g KB, makan kenduri dan jumpa Is(member se UM) dah 2 3 kali buat date and jemput Is sefamily ke rumah sewa kami,, but takde kesempatan lagi.. maklumlah ... tuan rumah dok ber holiday kat rumah maknya di Machang.......... so at the end,... kebetulan hari ni ke KB.. jumpa pun kat KB MALL sekejap aje.. menyerahkan TUPPERWARE yg Is order dr awal tahun lg.. jumpa tadi dalam keadaan lorat and masing 2blm solat asar lagi... just jumpa kat parking aje... huhuhu..

itu ajelah... just nak update blog

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel