Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Belanja Adik2

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

Alhamdulillah, semalam dapat tunaikan janji pada adik2 untuk belanja Pizza. emmmmmm... asalnya nak belanja diorang semua Pizza Hut, tapi tak ke KB lah pula.. huhuhu
sooooooo... apalagi. .. buat Pizza sendiri lah jawabnya.. lagi jimatkan kos, lagipula boleh buat dalam 5 keping.. puashati adik2 menikmatinya..
Belanja diorang ni sebenarnya sebagai tanda penghargaan kerana telah membantu kakaknya ini menyiapkan tempahan cupcake sebanyak 700pcs untuk doorgift. maklumat lanjut boleh dilihat di blog cupcake ku.. http://mamahusnacupcake.blogspot.com/

oklah layansssssssss gambar...


errrrrrrrkkkk......... alhamdulillah kenyang..

1 comment:

  1. salam sarah.
    sedap nampaknya pizza tu. makan pizza yang dibuat sendiri lagi puas hati kan?

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel