Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

My 1st PopCake

Assalamualaikum dan salam Ukhuwwah Fillah semua......
nak update blog yg makin lama makin terpinggir ... adakah kerana penangan mukabuku? rasanya tak..
kadang2 ......... rasa mcm tak nak tulis apa2....
malas dah nak kongsi cerita..
tapi hati tetap rindu nak menulis
maybe masa yg makin lama makin singkat je rasa....
* naufal nangis (6.31pm) stop.............. jap ya !!
ok.... dah ok dah/.......
wellllllllllllll........ nak share my 1st Popcake.. dah lama search resepinya.. jumpa dlm you tube  but ... huhuhu
alhamdulillah someone at wmc ada postkan ttg popcake and gambar2nya yg kiut dan menyelerakan... huhu..
but somethig missing........ cari compound choco kat kedai bakery kat KK ni...... hhu tarak..
tertangguh projek.. akhirnya dpt idea ganti dgn coklat susu Van Hounten .. but a litttle bit sweet..
tgklah gambar Popcake kite..
takde lah comel lah mana..
tapi quite ok since it's my 1st try...........

any comment???

1 comment:

  1. nampak macam sedap... coklat, mestilah sedap kan... ;)

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel