Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Sekitar Sambutan Besday Insyirah yg ke -3thn

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Seminggu berlalu... baru ada kesempatan mengepos peristiwa kejadian berlaku sabtu lepas..
Alhamdulillah.. Sambutan Hari Lahir Puteri tersayang Insyirah berlangsung dalam suasana sederhana dan meriah... Jemputan di kalangan murid2 yang biasa datang ke rumah.. dan adik2 serta MIL FIL serta Sil.. dan juga jiran sebelah..
 Acara berlangsung Jam 11pg .. namun.......... anak2 murid ku tepat 10.30 dah sampai tapi menunggu ajelah jawabnya sebab belum tiba waktunya.
Layan Gambar ya.......


Besday Girl ke ni??? besarnya!!! tak lah ni .. ucu na...  besday Ucuna 2 hari awal pada Insyirah... dah sambut secara kecil2 kat rumah mak..
Haaaaaaaaaa... inilah besday girlnya........ bersungguh2 meniup lilin......... yang ni sebenarnya dah lepas majlis.. masa majlis berlangsung takde pun acara tiup lilin... sekadar hiasan sahaja.
Inilah dia para tetamu kami.... yang tak bestnya... besday girl tak sporting tak nak pakai topi, headband, dan juga gelangnya... huhu

haaaaaaaaaa.. inilah Kek Coklat Moist Istimewa mama baked and dekorat kan untuk kakak..
hasil keras tangan ku menjadi juga...
menggunakan Icing + fondant
nak tempah?? silakan :)

Semoga anak mama menjadi anak yg solehah, cemerlang dunia akhirat... ameen

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel