Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

My Besday 17-10* Naufal Demam* Maktok masuk ward

Happy birthday to myself... semoga diri terus tabah dan kuat dalam menghadapi segala mehnah dan ujian kehidupan..
Semoga diri ini mendapat rahmat keampunan dari Yang Esadan disayangi oleh mereka yg ku sayangi..

Finally dirikku telah masuk ke ambang 30an... 17/10 adalah hari ku dilahirkan di dunia 30 tahun yang lalu.. mak....... terimakasih kerana telah mendidik daku dan membesarkan ku menjadi seperti hari ini. tanpa doa restu darimu..siapalah aku....
Buat ayah... yang sentiasa teguh berdiri mencari rezeki utkku dan kami sekeluarga..serta tiada mengeluh akan apajua ,malah cuba memberikan yg terbaik... tiada kata yg dapatku lafazkan.. redhamu dan mak amatlah kuharapkan..kerana redha Allah terletak pada keredhaan ibu bapa.

Buat suami yg di sisi setiap saat dan waktu..terima kasih kerana memahami dan membimbing diri.
Buat anak2 mama.. Insyirah dan Naufal..sayang kamu!!!

Tapi...........di hari besdayku...my baby naufal kena chicken pop... menangis,taknak menyusu... ciannya anak mama...kebetulan hari ahad p klinik utk rutin bulanan..timbang dan ukur lilit kepala dan panjang badan. hanya naik 2 jarum aje.. dr 6.3kg- 6.5kg.. sebab dia kurang menyusu..

Tengahari tu pula, dapat berita maktok masuk ward  malam sebelum tu sebab darah rendah... huhu ciannya nenekku.. moga cepat sembuh ya>. petang tu terus balik Machang nak tgk maktok..alhamdulillah ok dah..tapi 3beg air garam dimasukkan dalam tubuhnya..

So itulah peristiwa yang berlaku di hari lahirku... tak dapat nak happy-happy besday...
dah 2 tahun berturutlah gayanya di hari lahirku ...tak dpt nak sambut.. he he (mcm budak kecil pula) tahun lepas 2009 , adikku kemalangan 16 hb malam..amat2 mengejutkan.. sehingga bermula bulan 10 tahun lepas daku tiada masa langsung nak berblog .. hanya jarang2 je buka...

Apa pun yang berlaku, ada hikmah di sebaliknya...... dan ku bersyukur masih lagi diberi nikmat kehidupan dan kesihatan, nikmat iman dan Islam................ dan daku mahu kan mardhatillah .....................

2 comments:

  1. happy belated birthday.lambat sikit je wish. (^^o) semoga happy dan sihat dan di tambahkan rezeki.

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel