Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Stok CD DyanaMP dah ada di tangan...

assalamualaikum semua.........
sarah ambil kesempatan ni nak promosi sikit.....
pada peminat dan pencinta CD...
pecinta Alam sekitar.......
pencinta pada penjimatan HEBAT
pada yang menyayangi si cute... sicumel dan si manja anda.....

dgn ini ku mau war warkan...........
bahawa sanya.. CD DyanaMP dah ada dalam stok http://www.sutrahouse.com/..
Stok adalah amat2 limited............. so jgn lupa jenguk ke website ku itu,,,,,,,,
dan dapatkan koleksi CD ini dgn segera..... sblm terlepas ke tangan org lain......
oppssssss..... CD 2 lain pun ada juga.........
Pilih aje mana yg mau......
kalau takde bb, blh je beli utk dihadiahkan pada anak sedara, kawan2......
tlg diorang berjimat......
design pun cantik2............

OH ya... kalau buat pembelian 3 helai ke atas ada special price then ada cute gift juga
ini dia.......... nissan Foot cover....... bernilai RM 7..
emmmmmmmm cantiknya kalau bb pakaikan......
apa lagi???




Yg ni pula Rattle .......
RM 14.00 je sepasannng...........
ada kat web .. mehlah beli

silalah ke

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel