Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Kad Raya

Salam... semua...
just nak share , selamat dapat Kad Raya daripada anak murid.. namanya Ezati.. terima kasih ustazah ucapkan utk ezati.. jarang kat sekolah ni anak2 murid memberi kad ucapan raya.. so bertuahlah ustazah ya.. dah lama tak terima kad raya daripada murid2 .. kali terakhir tika jadi guru ganti kat SK taman daya 2 dulu.. itu pun tahun 2004.. lepas habis degree.. boring dok menganggur kat umah, cikta offer guru ganti kat sek dia.. oklah..

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel