Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Jamuan Hari Raya

Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. Alhamdulillah...... planning saat akhir utk menganjurkan Jamuan Hari Raya buat sanak sedara + Rakan sekerja + dan rakan Baba + Mama berjaya akhirnya walaupun keputusan dibuat saat2 akhir...
Ahad tu , tersasul menjemput murid kelas ke rumah hari jumaat.. then baru bgtau baba planning... ingat nak buat jamuan ringan kat murid2 aje......
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttt..........
at last bertukar menjadi jamuan  utk org2 tersebut di atas..........

"Salam. Dgn besar hatinya kami ingin menjemput tn,pn,en,cik ke teratak kami esok... Jumaat 24hb 9, bermula jam 3petg-7mlm. Di tmn.......................................
Masuk cbg......................
Sempena jamuan hari raya.Moga tautan ukhuwwah lbh erat lg. Sila nyatakan khadiran ya. TQ"
itulah bunyi beep.. beep.. sms kami kpd rakan taulan dan sanak saudara..
Terlebihnya dahulu kami mohon maaf pada teman2 yg tak terjemput oleh kami.. Insya Allah ada peluang ..... blh lah lg... :)

Terima kasih tak terhingga pada jemputan yg sudi datang...... sebb ni 1st time kami buat open house camni.. so risau juga dan terdetik juga di hati " kekawan aku nak mari ko ni?? huhu !! ada ka terfikir gitu !!!

Tapi syukur, majoriti yg ter"jemput" sudi datang menghabiskan menu2 yg ada. Ribuan kesyukran tak terhingga buat mertua ku., yg sanggup menerima tempahan menantunya dan anak kesayangannya utk masak2 utk kami walaupun bagitau last minute..
khamis pagi, baba p oyat ke mek, petang tu beli timun dan carrot utk buat acar masak* asalnya nak beli esok je semua kat Pasar Borong ---- tp my MIl bgtau timun and carrot tuuuuuuu kena rendam air kapur dulu.... so p lah kami mencarinya kat market di KK
So tugasan esoknya(Jumaat ya)
Baba beli barang utk siapkan menu utama
Mama di bantu oleh my sis Ida* p amik rabu petang!! thanks sis sudi nolong kakakmu nih!!
buat cupcake+ cake+fancy cookies(x sempat hidang !! huhu royal aisnng tak sempat nak menepek atas cookies.... huhuhu!!!) + kemas rumah *yg berat2 tinggalkan pada baba tersayang!!.
tambah satu lagi menu mama masak pasta spiral the campak22...
kkkkkkkk............ layanzzzzzzzzz gambar yg sempat di snapppppppp... spjg jamuan


Menu :
Nasi hadis sahih  deh !!! ( he he.. Bukhari ) ............ muslim...= Nasi Bukhari
Ayam Pedas
Acar Masak
Pajeri Nenas
Sambal Belacan
Timun Cina @ tembikai..(bhasa standardnya)
Daun salad
oppppppppssssssss ... se lagi.. my pasta spiral the campak2... yang licin tepat jam 7pm..

Cupcake Orange + Choc Fudge

Kek Coklat The Very2 lembab.... bukan sebab hujan tau!!

Sesi ni awal sikit.. mak sedara + sepupu belah baba
pssssssssss ... yg tudung purple tulah master chef nasi bukhari ;)
oppppssssssssss... tu rak aka kedai kecilku... tgklah stok barang..



Anak murid ku* yg ni biasa dtg umah .... tp yg sekelas dijemput( kelas yg ku jaga)..... sorang je dtg... yg lain.. segan nak dtg kot......
Geng2 kanttin dan pengerak kantin skse.... + kakton ( cikgu .. yg baju biru + anak dia)

tadaaaaaaaaaaa...
naufal .. The big bosssssssss. alhamdulillah sporting betul Naufal......

kkkk... habis


No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel