Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Aiskrim Malaysia

haaaaaaaaaaaaaaaaa... dah lama dah nak buat ni... so ambil kesempatan ke kedai runcit belikan plastik cap King Kong * kalau kawan2 ingat zaman2 kita aiskrim ni memang glamer time kite kecit2 dulu....... dulu sebatang RM 0.10 je..... tapi sekarang sebatang dah RM0.20.. Inyirah suka sangat aiskrim ni... kalau balik umah mak kat TB, ayahsu and ucu nak selalu belikan  Beli RM1.00 5batang + free sebatang.....
psssssssss... masa pregnant kan naufal dulu memang hari2 beli... sbb kat skul ada jual.. tp skrg dah takde........ itu yg kena buat sendiri tu..........

tgklah Insyirah........ begitu teruja............ semalam sampai aje rumah... terus nak aiskrim ni..... ada 3 perasa semuanya : Milo Horlick. sunquick and rebina..........
model tgk apa daaaaaaaaaaaaaaa............

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel