Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

update ari ni

kononya nak update blog jap.. but naufal dah bagi signal... he he
sorrylah kengkawan...
banyak story nak share tapi dah
dah ada baby ni... tak sempatlah lagaknya..
Hari ni hari yang 26 berpantang... hari ni menu makan laksam utk breakfast ,
tengahri pulak.. adik ( ida ) buat nasi ayam... huhu... makan aje.... cuma ulam2 je tak sentuh..
petang tadi, masa asar, terasa lenguh2 je badan... huhu.. sakit lah pulak,, so baru je lepas bertungku ni!! oklah sikit..
pssssssssss.... mak tak tau sakit ni..
kalau dia tau.. mesti dia marah and just bagi makan nasi putih + ikan bakare / ikan kering aje..
huhu... tak lalu dah mamanya...
tapi still lagi pantang.. takut wehhh.. kalau terlalu berani, nanti kan badan siapa yang merana???
tak nak lah mamanya....

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel