Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

CD koleksi Naufal

Sebahagian daripada CD saya.. ,, yang corak ppink love to kakak yang punya...
Mama beli utk saya... cantik tak CD kami??? kawan2 jangan jeles ya ;)
lepas ni Naufal dah tak pakai pampers pakai buang dah.. Naufal nak berjimat.. cTolong mama n baba berjimat cermat!!! lagi satu, naufal and family nak selamatkan bumi ni..
kawan2 bqyangkan diapers pakai buang yg tu nak boleh lupus, makan masa 300 tahun... huuuuuuu... " ini mama yg bagitau naufal "
cuma Mama cakap kat Naufal , mama kena lebih rajin lah lepas ni... yelah! mama kena buang POO POO naufal dulu then basuh CD naufal, then jemur..
maksudnya mama kena menambah aliran kerjanya..
Tapi kan .. mama cakap mama dah ready utk semua ini..
Lagi satu maam cerita kat naufal, masa jaman kakak lag mana bercita2 nk berCD, cuma masa tu mama tak confident boleh ke tidak nak berCD... sooooooo... this time mama tak nak toleh belakang...
oh ya kawan2 ni pesanan penaja : mama bukan aje berCD untuk naufal tapi mama juga dah start nak jual CD , bukan utk untung semata-mata tetapi MISI meyelamatkan ekonomi dan Alam sekitar..
kalau kawan2 mama nak beli CD, hello atau sms mama, takkpun silalah ke store mama yang baru,.,
Klik aje banner kat sbelah..

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel