Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Siapa Alien?

Alhamdulillah... The books Siapa Alien? I see Allah Everywhere and Billy Goes To School arrived on sunday... these book very interesting and Kakak so excited to have it !!!... These books i bought from Alimkids.shop.

I also excited to read the book to her and naufal of cozzzzz... well every one know about the author of Siapa Alien.. no need to tell haah!!!
The ilustration is very interesting and i catching especially for kid...

Resepi Dalam Pantang






Assalamualaikum...







Hari ter"rajin" kan tangan nak share resepi menu seharian sepanjang dalam pantang.
Tapi tak banyak, satu aje... Ikan Masak Stim

Bahannya : Ikan * sebarang ikan dgn syarat ikan yang tak berbisa utk dlm pantang.
bawang putih, bawang merah, bawang besar, halia, lada hitam..
sedikit asam gelugur, persa garam dan gula.

bawang dan halia di hiris halus. Then masukkan dalam bekas bersama Ikan then stim je...
alah... mudah je kan... kawan2 pun biasa buat...

CD koleksi Naufal

Sebahagian daripada CD saya.. ,, yang corak ppink love to kakak yang punya...
Mama beli utk saya... cantik tak CD kami??? kawan2 jangan jeles ya ;)
lepas ni Naufal dah tak pakai pampers pakai buang dah.. Naufal nak berjimat.. cTolong mama n baba berjimat cermat!!! lagi satu, naufal and family nak selamatkan bumi ni..
kawan2 bqyangkan diapers pakai buang yg tu nak boleh lupus, makan masa 300 tahun... huuuuuuu... " ini mama yg bagitau naufal "
cuma Mama cakap kat Naufal , mama kena lebih rajin lah lepas ni... yelah! mama kena buang POO POO naufal dulu then basuh CD naufal, then jemur..
maksudnya mama kena menambah aliran kerjanya..
Tapi kan .. mama cakap mama dah ready utk semua ini..
Lagi satu maam cerita kat naufal, masa jaman kakak lag mana bercita2 nk berCD, cuma masa tu mama tak confident boleh ke tidak nak berCD... sooooooo... this time mama tak nak toleh belakang...
oh ya kawan2 ni pesanan penaja : mama bukan aje berCD untuk naufal tapi mama juga dah start nak jual CD , bukan utk untung semata-mata tetapi MISI meyelamatkan ekonomi dan Alam sekitar..
kalau kawan2 mama nak beli CD, hello atau sms mama, takkpun silalah ke store mama yang baru,.,
Klik aje banner kat sbelah..

update ari ni

kononya nak update blog jap.. but naufal dah bagi signal... he he
sorrylah kengkawan...
banyak story nak share tapi dah
dah ada baby ni... tak sempatlah lagaknya..
Hari ni hari yang 26 berpantang... hari ni menu makan laksam utk breakfast ,
tengahri pulak.. adik ( ida ) buat nasi ayam... huhu... makan aje.... cuma ulam2 je tak sentuh..
petang tadi, masa asar, terasa lenguh2 je badan... huhu.. sakit lah pulak,, so baru je lepas bertungku ni!! oklah sikit..
pssssssssss.... mak tak tau sakit ni..
kalau dia tau.. mesti dia marah and just bagi makan nasi putih + ikan bakare / ikan kering aje..
huhu... tak lalu dah mamanya...
tapi still lagi pantang.. takut wehhh.. kalau terlalu berani, nanti kan badan siapa yang merana???
tak nak lah mamanya....

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel