Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Rindunya......

Assalamualaikum semua...


rindunya dengan laman ku ini...
promise nak update gambar2 tika Cuti2 Malaysia ppun belum sempat lagi
tadi nak try buat... alih2 laptop ku yg baru selesai diformat takleh nak baca memory card..
ahhhhhhhh... frust juga kejap..
emmmmmmmmmm sedar tak sedar dah masuk minggu 34 kehamilan.. tapi langsung takde di kongsi info kat sini..
nanti lah sarah akan buat jurnal kehamilan, cabaran.. alahan dan masalah yg sarah hadapi semasa pregnant ni...

Insyirah pun dah start buat perangai.. nak bermanja-manja... dan ada2lah... kadang2 dengan
keadaan diri yang sarat ini , rasa macam tak termampu nak layan... orang kata dia mengalami temper tendrome...
sedikit demi sedikit dia merasai kehadiran orang baru ,, tentu rasa tergugat kan??? harapnya nanti bolehlah beri tumpuan padanya walau di saat dalam pantang... sekarang tengah verita dengan insyirah sikit2 tentang bakal baby baru yang akan datg tidak lama lagi... supaya dia lebih bersedia..


and last not least HAPPY MOTHER'S DAY TO ALL .. ESPECIALLY TO MY MUM (SALMANI AND MY MIL CHE RAHMAH)

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel