Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Cuti2 Malaysia

Assalamualaikum semua,,,


dah lama tak update blog, dah banyak sawang ... jenuh juga nak bersihkannya... pada teman2 baru yang sudi singgah, insya Allah sarah akan buat kunjungan balas nanti,.. cuma buat masa sekarang masih belum ada kesempatan.. terima kasih kerana sudi singgah walau tiada isu yang best.. huhu..

sebenarnya banyak cerita dan perkara yang nak dikongsikan bersama, tapi buat masa sekarang macam tak best je nak story mory... my laptop takde di sisi... kena format,.. harap2nya file and folder yang ada blh di back up lah.. banyak brg2 penting, pic.. utk jualan, pic kenangan dan macam2 lagi... itulah bila nak update blog, takde gambar tak syok kan???

mujur ada lapotop baba, so bolehlah nak online sekadar nya...

sekarang kami kat Kuala Terengganu, buat apa? emmmmmmmmmmmmmm.. sambil menyelam minum air... asal tujuan datang ambil ida, adik yg belajar di UMT.. dah hasi dah.. so dtg ambil barangnya... so dari datang bersaja2 camtu... bolehlah berjalan2 area KT ni... hajatnya nak ke Taman Tamadun Islam, harap2nya bukalah hari ni..

Nantikan story mory kami sepanjang percutian ini ya... cuti-cuti2 malaysia

1 comment:

  1. PayPerKlik Pertama di Malaysia,Setiap Klik 5 Sen,Daftar Percuma!
    http://payperclick.com.my/?r=hisyamkeli

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel