Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

CUTE PINK BABY CONTEST

Bismillahirrahmanirrahim
yeah!!! ada juga kesempatan nak join contest yang ibuqisqas anjurkan... dah lama dah di invite.. tapi masa tak berapa ada.. so curi juga masa hari ni nak completekan contest ni..
ni 2nd contest yang sarah join.. mana tau rezeki kan????
yang pasti contest ni mesti ada color pink .

ini bannernya..

thanks ibuqisqas jemput kite join contest ni... ni link http://asyna8286.blogspot.com/2010/04/1st-birhthday-give-away-jom-join_28.html

Contest ni sempena ulangtahun puteri ibuqisqas pada 30 mei ni....

ok... setelah dipilih2... akhirnya ini lah gambar yang terpilih utk join contest :

I'm Insyirah .. solehah To be... dengan tudung pink semestinya cute dan comelkan???

Nama Peserta: Nurhusna Insyirah Bt Mohd Shukri

Umur : 2 Tahun 7 bulan

Tarikh Lahir : 6 Oktober 2007

Pesanan Mama Untuk puteri tercinta :

"Mama doakan agar Insyirah menjadi anak yang solehah, mukminah sejati, bijaksana dan berhikmah dalam menghadapi segala cabaran yang mendatang. Sentiasa menghormati mama dan baba serta orang yang lebih tua.. Cahaya Kebaikan dan ketenangan itulah yang mama inginkan sempena dengan namamu Nurhusna Insyirah."

Oh ya kawan2 sempatlah sesapa yg berminat nak join contest.. just klik link di atas yer... dateline 28 Mei ni...

1 comment:

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel