Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik
Nasi Goreng Rafeah
sate utk Insyirah

mengidam nak makan son tam... so kat kedai rafeah bolehlah demand sikit,... tak nak yg pedas.. semuanya sedap dan lazat...
ni dinner kami jumaat seminggu yang lepas, dah lama tak singgah kat Restoren Rafeah, (kepunyaan kakna dan hubby cik mat )- cikgu pra sekolah ku...
kalau datang kuala krai .. try lah singgah makan kat sini.. sedap2 makanannya..
restoren ni dekat Guchil sebelum trafic light and tak silap bersebelahan dengan RoadCare.



No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel