Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Cuba Try tengok ni....

Assalamualaikum... dah lama dah snap pic ni.. tapi baru boleh nak upload... story mory tentang anak dara ku yang kian membesar dan ingin buat apa yang kita buat ... alkisahnya... dalam keralitan mengadun brownies, ku tak sedar si kecil ku juga sedang bertungku lumus menyiapkan dessertnya.. betul2 diruang tamu... hairan juga kenapa tak datang memerhatikan mamanya buat apa.. rupanya dia juga sedang beraktiviti ... yang lagi best... baba tengok aje.. di sangkanya mama yang memberikan tepung tersebut pada insyirah... huhuhu memutih tile diruang tamu ku... tengoklah aksinya tika itu...




Tadddddddddaaa.. hasil brownies yang dihasilkan oleh tangan si insyirah .. eh eh silaplah.. ini hasil mama insyirah lah... yang insyirah punya sudah disapu dan dilap... homework tambahan untuk mama membersihkan rumah.. huhuhu....

takpelah sekurang-kurangnya boleh mendidik dia kan?? tapi dalam masa yang masa ingatan diberi agar insyirah perlu meminta izin mama atau baba dan nyatakan juga betul atau tidak tindakannya... setiap kali penerangan diberikan mesti dia akan jawab yaa.. yaa... a"adik faham tak apa yg mama cakapkan ni? yaa .. nak buat lagi??? tak nak... tapi kanak2 kan.... perlu sentiasa diberitahu...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel