Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Join Kelas Bakery..

Assalamualaikum dan salam semua...

Pagi tadi join kelas masakan yang dianjurkan oleh YL Ingredient di Kuala Krai, 1st time he he mencari ilmu masakan. 5 resepi yang diajar antaranya Sponge Cake, Pandan Layer Cake, Cotton Cheese Cake, dan juga pau/ man Tou.. alhamdulillah .. bertambah2 ilmu bakary ku.. disamping mengenali kawan2 baru. Ni antara Pic yang sempat diambil.. enjoy the pics..


Pandan Layer Cake

Cotton Chesse Cake


Mantaou

Insya Allah, nanti nak buat bila ada masa senang.. sekarang tidak senang lagi.. walapun weekend, tetapi tiada air huhu.. dah 2 hari air takde .. kain baju dan bertimbun tak terbasuh lagi... ingatkan hari ni boleh membasuhnya, setelah seminggu kepenatan dengan aktiviti sekolah.

Insya Allah nanti update aktiviti sukaneka dan rentas desa serta mesyuarat PIBG yang berlangsung sepanjang minggu..



1 comment:

  1. best tu...dpt ilmu buat kek...semua nmpk menyelerakan....

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel