Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Tutorial Photoscape

Salam semua,,
Tadi terbaca entry tentang photoscape di blog kakchik.. so.. terus link ke website tersebut and download.. alhamdulillah .. dah lama sebenarnya nak letak gambar layout macam ni.. tapi tak tahu macamana.. syukran lakiii buat kakchik kerana postkan entry ttg PS ni... 5* to you sis. :)
Try edit gambar2 cupcake yang ada.. and yang atas tu adalah hasilnya... lepas ni boleh lah guna degn sepenuhnya dan masih banyak lagi yang nak di explorekan..
Salam Maulidur Rasul Ya Rasulullah ku merindui mu, ku mengasihiMU.. selawat dan salam buatMu wahai kekasih Allah.

5 comments:

  1. salam, lama xjengah...dh mkn cantik umah...colour hijau gitu...

    xthn tgk cupcake tu....sedappp...

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgk..photoscape tu senang,dah tu step tu,leh la explore lagi..byk lagi design yang lainkan..leh letak watermark lak..

    ReplyDelete
  3. kak nza : terima kasih kak atas compliment :)
    he he.. dah lama diam diri , baru ada buat sikit cupcake.. inyirah selalu dok tanya . kek :)

    ReplyDelete
  4. Mrs Adz.. itulah... seronoknya blh guna PS ni.. nak edit gambar mudah kan..

    ReplyDelete
  5. salam maulid nabi sarah.

    hehe, kakchik pula yg dapat kredit ya. kena ucap trm kasih kat cikmin.com kot sebab dia yg kongsikan info psl PS tu. anyway, dah berjaya dah tu. senang aje kan.

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel