Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Jimat ... cepat... berbaloi2

Assalamualaikum...................


Jumaat lepas.. menyibukkan diri membuat pizza, memang yang simple tapi rasanya.. walaah!! sedap... dalam masa setengah jam lebih2 sikit .. boleh siapkan 4biji pizza Hawaian Tuna. Sepenuhnya menggunakan Pizza Set yang dibeli dengan Tupperware. memang BERBALOI-BALOI !!! TAK RUGI MEMILIKINYA...........


inilah adunan pizza menggunakan bahan yang cukup asas. di uli di dalam season Serve, hanya mengambil masa 6 minit utk adunan lembut, sukatan tepung menggunakan square round. tak perlu menggunakan scale... alah!! memang bestlah... tak banyak alat digunakan. cukup dengan Pizza Set aje. perap dalam season serve selama 5 minit dah kembang. Then letakkan semua bahan2 yang disukai seperti tuna, sos cili, sosej, bawang, capsicum, cendawan butang, isi ayam then last keju,, masak dalam tupperchef selama 10 minit saja... tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
dah siap ... macam kat bawah...

Puashatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............. dah lama tak baking and buat pizza sekali buat haa ambil 4 biji terus,......... suka adik2 makan dengan sepuashati... little insyirah pun sama......
Alhamdulillah... senangnya menggunakan pizza Set berbaloi2..............


Haaaaaaaa.. ini dia Pizza set yang dicanang2kan tu,... oh ya kalau sesiapa berminat.. bolehlah bagitau sarah RM 360 termasuk keahlian Tupperware.( tersedia dalam kotak ye) Kalau taknak jadi ahli takpe...
tapi RM 370 lah harganya..
Oh ya kalau nak jadikan skim kutu ansuran pun takpe... RM 60 selama 5 bulan, dan kawan2 akan diberikan free gift yang bernilai RM20... tawaran untuk 4 orang terawal...
kalau berminat bagitau ya.. atau boleh je emailkan pada sarah di admin@damaiestore.com
Kalau nak tahu banyak lagi tentang skim kutu ansuran pelbagai produk barangan Tupperware, kawan2 boleh berkunjung ke website sarah di www.damaiestore.com
Maaflah yer kawan2......... iklan sikit ni... jangan marah kalau baca..
tapi tak rugi ni.!!!











No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel