Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Insyirah...





Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... mungkin tika ini, member2 area KB sedang menonton Ketika Cinta Bertasbih di Balai Islam Lundang... uh hu hu... jelesnya ambo takleh nak g.. al-maklumlah dari Kuala Krai ke KB mengambil masa 1 jam lebih2.. andai pergi dan tayangan tu habis jam 12.. jam brp ya kami sampai umah??? esok pula kerja.. emmmmmmmmmm penat lah... berkorbanlah ... tak pergi...
oh... sebenarnya just nak share pic my Insyirah, tika ni dalam keta , rasanya on da way balik Machang, dipakainya sunglass yang ada dalm keta... mamanya apa lagi snap je gambar dia... cute kan Insyirah >> he he mamanya pula puji.. alhamdulillah.. setiap yang dicipta Oleh Allah itu dalam keadaan yang baik dan cantik.!! ( gambar ni snap dlm tahun lepas, and gambar ni jua lah yg sarah cari utk join contest yg dibuat oleh mommy2 , tapi tak jumpa.. hari ni buka file dlm laptop.. ha jumpanya... nak buat macam mana bukan rezeki nak join contest..
oklah... sambil2 update stok kat website damaiestore.com.. rest jap... utk update blog..


2 comments:

  1. amboiii bukan main lagi posing yeeeee.......comellll

    ReplyDelete
  2. terima kasih ibu umairah.....

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel