Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

broadband...

salam semua... sudah seminggu tiada sebarang post, bukan M tapi masalah broadband.. terlupa bayar.. huhu.. rasa2 baru je bayar by online .. rupanya dah lebih limited.. so hari ni sarah luang kan masa sekejap kat cc nak bayar bill broadband.. insya Allah by nextweek boleh online .. jumpa nanti..:)

1 comment:

  1. hehe, kakchik pun pernah alami ni tapi nasib baik masih ada streamyx di zahra' dan di rumah

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel