Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Saje nak share...

Salam semua... apa khabar hari ini?? emmm... hari ni ada meeting guru2 kelas di sekolah... then habis meeting balik ke rumah kami , setelah berlama-lama di rumah mak... banyak yang nak kena kemas, oh ya.. sebelum meeting tadi sempat lagi singgah kat Pasar Isnin, kalau kawan2 nak tahu, Machang memang tersohor dengan Pasar Isnin.. pendek kata kalau musim cuti memang penuh dengan lautan manusia yang datang untuk menshopping dan menghabiskan duit... kenapa???? sebab... harganya murah2 dan apa yang kita nak Insya Allah ada.. baju, blouse... handbag... makanan minuman... toto, jam... ish.. iish... ish.. kalau nak senarai semua.. tak habislah jawabnya... kalau niat hanya nak window shopping... emmm rasanya niat anda akan terpesong... so nasihat saya... bawa duit banyak2 ... he he,.... sebab memang harganya memang murah!!!..
Opss... kita beli langsir.. sepanjang nak masuk setahun dok di umah sewa tu.. tak berjangak (berhias) tingkap dan pintu kita.. jadinya 2010 ni... nak jangak lah sikit... mood baru.. !!! :) so sepanjang siang tadi tak sempat nak online, then sibukkan kemaskan rumah dan pasang langsir baru... wooo excited tau!!! cik baba siap perli2 lagi.. dalam budget2 pun blh beli langsir.. he he... sorry lah baba... dah niat dah... tapi dia puji langsir yang zaujah dia belikan... kan ... kan.. cantik !!!.

Oklah.................................. sebenarnya nak share menu kat bawah... so buat2 lah story dulu... jangan marah ye kawan2.....
ROTI JALA ( Breakfast hari JUmaat ritu..)

Kari daging made by Mom

Roti Jala ditebar special dr gabungan Mertua dan menantu.. ni special dari ayah dan baba... ( sama-sama tunjuk bakat)
Versi Khamis( masa shopping kat TESCO slps meeting kat Sutera Inn) .. jalan2 kat TESCO>>>

BIg Apple Douhgnut and Cafe... ( 1st time try donut kat sini tau) sebelum ni memang tak pernah rasa nak makan... alih2 hari tu ngigau sikit.. ... so minta jurujual dia suggest donut yang paling best... emmm betul2 sedap yg alien ni... rugi beli satu je yang tu.... leaking dengan coklat....


ABC special... oklah...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel