Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Riadhah yang bertukar tempat.


Dpt petai dari kawan baru ayah





Ucu Na dan Ayah su begitu teruja bermain air..


Mak dan sadiq

me, ateh dan cik ngah di belakang bersama INsyirah



Salam.. semalam (petang jumaat) planning nak beriadhah ke Bukit Bakar, tetapi disebabkan masalah-masalah yang tidak dapat dielakkan, maka planning terbatal tanpa pengesahan syura.
Jadi petang tu just ikut mak and ayah bersama adik2 tinjau jalan raya baru yang dlam proses pembinaan.. saje je jalan2 nak tau percent dah siap...
Dalam perjalanan tu... terjumpa anak sungai yang jernih sangat airnya.. ape lagi .... singgah kejap bermain2 air.. seronok betul Insyirah dan geng2 nya bermain...
Mesti tertanya2 kan.. mana lah baba insyirah ni.. masa ni babanya tengah ralit tgk al_kuliyyah.

2 comments:

  1. salam..memang best bila dapat jejalan bersama family kan...walaupun tempat tak jauh tapi seronok bila dapat berkumpul bersama-sama.

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel