Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Penatnya.............................

Salam semua, baru je balik dari sekolah, penat sangat2................... berehat jap sambil bertenet... Insyirah??? ada... sedang menyusun barang2 tupperware mamanya... baba? sedang mengemas rumah.. ( Syukran baba... memahami mamanya..) emmmmmmmmm ... kawannya Luqman nak datang rumah dengan zaujahnya dari Pasir Tumboh...

penatnya ... mengalahkan murid2 yang memunggah buku2 teks pula... penat memberi arahan... budak2 kan kena bagi arahan banyak kali.. baru faham... So hari ni buat sebahagian dulu ... minta diorang punggah buku teks ke kelas masing2 untuk pembahagian buku teks hari Khamis nanti... jadi bila buku dah ada dalam kelas, memudahkan guru kelas membahagikan buku nanti... dan menyenangkan kerja guru spbt ( sayalah tu...) ... pengalaman lepas banyak memberi iktibar so... harapnya hari khamis ni dapat berjalan dengan lancar..... Esok sambung lagi.... emmmmmmmmmm... pendek kata minggu ni... tiap2 hari ke sekolah.... oklah dulu untuk pagi ni...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel