Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Mystery Gift, New Template, tagline, sample

Salam semua... apa khabar???? sibuk ke hari ni??? dah lunch??? harapnya semua dah ya...
oh ya... alhamdulillah hampir siap men touch kembali Teratak Damaiimpiana~ moga sedamai namamnya.. dan tagline baru untuk teratak damaiimpiana. Harap kawan2 suka ya dengan template terbaru ni. Insya Allah bloglist kawan2 semua akan sarah masukkan sikit sikit.. maklumlah bukannya sepenuh masa depan lappy.. ada kerja lain juga yang perlu dilaksanankan.. dan jika dalam memasukkan list nanti ada yang tertinggal, jangan segan-segan bagitau ya... selagi bernama manusia tetap ada sifat lupanya. Manusia (annasiyan).

One More, harap kawan2 dapatlah merajinkan diri memberi komentar anda tentang template dan tagline baru ni ... komen terbaik akan mendapat satu mystery Gift... . tak kisahlah sama ada komen tersebut berbentuk positif atau negatif . eh eh... macam giveaway jugalah gitu.. tapi takde syaratnya.. Yang pasti sorang je akan dipilih.( Gift ni pula tentunya dari produk yang dijual online store sarah..) so.. grab's this oppurtunity.. Untuk Mystery Gift ni... deadlinenya adalah pada 31 Disember 2009 jam 12 tengahmalam. Tinggalkan komen di post komen ya.. kat tempat lain tak akan diterima...

Ada lagi tau!!! sebelum tahun baru ni juga, sarah dan suami dah berpakat... 50 orang pertama yang menjadi folowwer blog ni akan mendapat Free Sample Sabun Aromaterapi, produk jualan kami dan masih baru lagi dipasaran.. Insya Allah ianya Halal dan pasti berpuashati menggunakannya... lagi pula nanti akan menyusul satu contest untuk mereka2 yang terpilih ini.... so cepat.. tau... emm promosi pula... jangan marah ya kawan2.. ni .. emmm nak buat deadline juga ke??? emmmmmmmmm...... oklah kita buka sampai 3 januari bersamaan buka sekolah di negeri pantai timur.. he he

Oklah....sesapa yang sudi nak buat ... dipersilakan... ini sebagai gimikssssss penutup bagi tahun 2009... .. jom sama-sama meriahkannya..

5 comments:

  1. salam... pada pandangan kak e, tenplete dan tagline ini simple tetapi sweet... warna ton pastel peach walaupun lembut tetapi 'hangat'...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sarah. wah... dah lama kakchik tak singgah, nampaknya sarah dah pun menukar template blog. tahniah! sebab sarah berhijrah untuk pembaikan blog. template ni walau lembut warnanya tapi terasa hangat sebab menggunakan ton warna panas iaitu merah. semoga di tahun baru hijrah dan masehi ini, damaiimpiana akan lebih mantap.

    ReplyDelete
  3. wahh dah bertukar rupa "ghumah" ni ... betul kata umi_e tu ...sedikit hangat background

    ReplyDelete
  4. First nk ucap tahniah cz brtukar umah baru..
    Sejuk mata memandang....damai rasanya hatiku ini di tahun baru....

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel