Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Mesyuarat Awal Tahun dan Jamuan Akhir Tahun 2009 di Sutera Inn KB

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua... sayyidul ayyam yang begitu besar dalam hari2 dalam Islam. Dah beberapa hari tak update blog, bukan penyakit 'M' ya kawan2.. tetapi coverage broadband yang kurang memuaskan so... senyap kan diri seketika...

oh semalam Khamis (24.Des 2009) Ada mesyuarat awal tahun 2010 dan juga jamuan akhir tahun bagi 2009 yang di adakan di Sutera Inn KB...
Mesyuarat bermula pada jam 10 pagi. tapi sarah sampai sana jam 5 minit sebelum jam 9, sebab dalam surat panggilan mesyuarat jam 9 kan.. rupanya ada sedikit perubahan tetapi ramai yang tidak maklum...
so mesyuarat start jam 10 .. lebih kepada taklimat dari GB dan kami dibekalkan dengan Buku Pengurusan serta panduan utk 2010.. Dalam buku tersebut mengandungi semua maklumat tentang tugasan setiap guru... emmmm banyak juga tugas tahunan... nanti dalam coretan lain sarah sharekan...
Dalam pukul 12 kami selesai mesyuarat then terus ke Tingkat 1 utk ke Songket 3 , jamuan tengahari di sana... Menu nya : Siakap 3 rasa, Tomyam Ayam& Fish Ball, Daging Black pepper, Kailan masak belacan, sambal, dan dessert nya buah betik , honeydew dan tembikai.. oh ... lupa air jagunng sebagai pelengkap hidangan.. 5* untuk sutera Inn... lunch memang sedap dan mengenyangkan...
kat bawah ni ada sedikit pic yg disnap menggunakan handset so.. kualitinya kuranglah sikit..


4 comments:

  1. kelas gitu...meeting kt hotel, bestkn.
    Awalnya meeting, sk kak nza wat meeting pd 28.12.09 nie...tu pn rs malas sgt...hi.

    ReplyDelete
  2. itulah kak...1st time sek buat kat hotel.. tukar selera :) 28 ni ada meeting utk guru2 kelas pula.. kebetulan tahun ni sarah kena pegang kelas juga..

    ReplyDelete
  3. alahaii dekatnya sutera inn dgn umah akak ... jalan kaki pun sampaii

    ReplyDelete
  4. ya ke kak... kalau tau singgah umah kaknor...
    em.. takpe nanti lain kali kalau sarah ke KB, sarah calling2 akak :)

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel