Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Gelagat Si kembar Ali dan Alau












Ingat tak post sebelum ni, ttg kelahiran kembar my aunty?? inilah dia si kembar aliudin dan alaudin... emmm lupa pulak berapa bulan umur mereka ni, Pic ni diambil tika usrah cikhae ziarah umah mak, so semua tak menang tangan dan mata sentiasa mengawasi sikembar ni.. tak boleh tengok brg ape... terus nak masuk mulut, tambah2 hidangan pulak di atas meja jepun.. huhu lagi berisiko utk baby2 tu... semua pakat dok kerumun diorang ni .. geram...

1 comment:

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel