Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Foto Raya

Me and baba, masa ni little Insyirah zzzz

Mak dan ayah..sayang semuanya


Inilah family kesayanganku.. dari blkg : awar (skrg kat uitm penang), cikngah ( teacher kat Miri), ida( UMT ,.. em dah nak bis ni)
depan : me, mak , irsyad dipangkuan mak.. inilah adik bongsu ku.. lahirnya tika ku mendapat berita gembira dapt KPLI.. alhamdulillah .. xleh panggil irsyad .. kena panggil adik :).
ayah dan my lovely baba... terpisah jauh kami kat dlm gambar ni... takpe jadi pengapit..
sebenarnya ada lagi adik2 ini. tapi tak semua ada utk bergambar...
ini pun di ambil pada raya ketiga dah...
oklah... cerita ceriti raya,...
nak upload gambar kahwin umie Kin, tapi camera tertinggal kat rumah mak... weekend ni ler


No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel