Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Nak XM ari ni

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,
Hari ni, sarah nak ke medan peperangan... ehh,,bukan peperangan yang melibatkan nyawa orang tau!!! ini peperangan untuk menguji kecekapan seorang penjawat AWAM... PTK... huhu
cuma tak tau lah nak cakap macamana... tak buat sebarang preparation pun... so.. macamana tu??? harapnya yang ni lagi better resultnya.. doa2 biarlah 2 2kertas dapat level 4... ayyooo!!! nak dapat level 4 macamna kalau tak studykan??? kan???
Wish gud Luck to myself and may Allah bless me..
Exam start jam 9 pagi nanti, untuk P&P dan jam 11 nanti untuk kompentasi Umum.
Pusat peperiksaan pula di SMK Kuala Krai... tempat yang sama cam tahun lepas...
but utk bulan ni 2 org teman sejQAF tak ambil , tak layak.. diorang ambil utk bulan 10 nanti... alahai takde geng lah pula...
oklah guys... nak belek2 buku jap... nak memorisekan mana yang sempat.
Muga dipermudahkan sempena bulan yang barakah ini.
Doakan ya kawan2

1 comment:

  1. good luck ye..tringat first time kak nza ambik PTK yg br dperkenalkn. Time 2 dlm pntang. g exam tmbak jerr n xsngka terus lulus(skrg guna gred 4). Kekonon antara trgolong 0.5% yg lulus sluruh Msia PTK th 2. Kmbangkempis idung nihhh...cz dh terus naik pangkat kalahkn GPK2 kt SK tuh..jelous smacam jerr depa....hi,hi,hi...

    N pas tu ambik utk ke TK3..g tmbak gak. Umum dpt 4 but P&P dpt 3..tu semua kes tmbak menembak...smlm ambik lg utk P&P kali ke 3. xdpt2...

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel